choklad, choklad och mer choklad
Igårkväll skulle jag koka en chokladkräm och sedan lägga ihop tårtan till påskmiddag hos mor och far.
300 g choklad.
Och så passade jag på att hälla ut 3 dl kokande grädde och honung i hela köket...
Efter en sväng till affärn och så där så testade jag iallafall en grej jag sett på typ pinterest.
Spritsa ut en fjäril i choklad på bakplåtspapper, lägg i en öppen bok tills det stelnat. (Sen kan man stoppa in pappret med chokladen i kylen tills det är dags att sätta ihop kalaset.)
Mina fjärilar blev kanske inte vackrast i hela världen. Mina brorsöner gissade på båda glasögon och saxar.
Nåja. Gott var det iallafall.
Nåja. Gott var det iallafall.
Massor av choklad och en stor bärgömma.
Jag borde kanske baka oftare...
Jag borde kanske baka oftare...
God påsk :)
Kommentarer
Jonna säger:
Ett bra tips när tårtan ska piggas upp lite! Fjärilarna blev ju jätte fina!!
Svar:
maja
Rikard säger:
Uttrycket "fjärilar i magen" fick just en ny innebörd.
Svar:
maja
Trackback