tågtågtågtågtåg

 
Jahaja, här sitter jag och åker tåg.
Med jobbdator och allt.
Det var snudd på skönt när klockan ringde 05.30, för då var det på riktigt. Jag har vaknat nästan hur många gånger som helst och vart säker på att jag försovit mig. Ni fattar grejen.
Nåja, här sitter jag och stickar och dricker te. På väg till stockholm, jobbgrej. Ooooh, how fancy.
 
 
  


Kommentarer
Rikard säger:

Jag var i huvudstaden för två veckor sedan för att lyssna på en förhandling i arbetsdomstolen (som en del av kursen som jag läser nu). Tågresan dit var lagom kul, det var fullt på tåget och jag satt mitt emot en förkyld pojke som hostade på allt och alla.

Vad var det för jobbgrej du skulle på?

Svar: Jag har varit på studiebesök dels på förbundsexpeditionen och dels på två avdelningar (Stockholm och Götebeorg) för att se deras filmverksamhet och för att nätverka med de andra avdelningarnas representanter som var med på resan.Mycket trevligt och intressant.
(Sitter i skrivande stund på bussen på väg hem från bästkusten)
maja

2014-04-24 | 00:31:39
Rikard säger:

Det låter kul. Mitt studiebesök var en del i en uppgift som går ut på att jag ska skriva en dom i det aktuella fallet. AD:s dom kommer den 4:e Juni.

Svar: det där är ju rena grekiskan för en annan ;)
maja

2014-04-25 | 01:25:08
Rikard säger:

Lite bökigt är det, då jag ensam gör uppgiften som egentligen ska göras i grupp. Mer omständigt än svårt egentligen, jag vågar nog ta gift på att du skulle klara det. Jag är inte ett dugg nervös inför opponering (OBS., LÖGN).

Svar: ojdå, men du, det går säkert bättre än du vågar tro!
maja

2014-05-05 | 23:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin